Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Σαββάτου: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Ολυμπιακός

Πέρασε άνετα από την έδρα της ουραγού Λαμίας με 3-0 και διατήρησε την τρίτη θέση της βαθμολογίας στους 49 βαθμούς. Σε ένα ματς που είχε την απόλυτη κυριαρχία, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Σαμασέκου στο 44’. Ο Μπακαμπού έπιασε τον Λιβάι Γκαρσία και τον Καρέλη στην κορυφή της λίστας των σκόρερ με έντεκα γκολ, όταν πέτυχε το 0-2 στο 60’. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μπιέλ στο 86’, με τον Ολυμπιακό έτσι να φτάνει τα 44 τέρματα, ισοφαρίζοντας την ΑΕΚ με την καλύτερη επιθετική επίδοση στην σεζόν. Η ήττα της Ένωσης έφερε τους Πειραιώτες στο -1 από τη δεύτερη θέση (με ματς παραπάνω), ενώ η διαφορά από τον πρώτο Παναθηναϊκό έμεινε στους πέντε βαθμούς.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

                                           Παναθηναϊκός                         

Δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, τον οποίο κέρδισε για τέταρτη φορά σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος. Ο Παναθηναϊκός είχε πλήθος χαμένων ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο, δίχως όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Κλέιμαν. Η κόκκινη του Συ στο 50’ ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων, με τον Κουρμπέλη να ανοίγει το σκορ στο 59ο λεπτό. Ο Σπόραρ από το σημείο του πέναλτι πέτυχε το 2-0 δέκα λεπτά μετά, και το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος. Οι «πράσινοι» έφτασαν τις τρεις σερί νίκες για πρώτη φορά από τις 29 Οκτωβρίου, όταν και πάλι απέναντι στον Βόλο έφταναν το 10/10 στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, το «τριφύλλι» αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ στους τέσσερις βαθμούς, έχοντας παίξει ένα ματς παραπάνω.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, μελετημένα, με επιτυχία. Σε ένα κλικ

Προγνωστικά

Ντέρμπι των αιωνίων σε ένα κατάμεστο «Καραϊσκάκης». Προβλέπεται δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που προέρχονται από καλά αποτελέσματα. Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό και σίγουρα θα τη διεκδικήσει από το πρώτο λεπτό. Αντίθετα, αν κάποια ομάδα μπορεί να συμβιβαστεί με την ισοπαλία είναι ο Παναθηναϊκός, το οποίο βέβαια δεν σημαίνει ότι δε θα μπει στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό τους τρεις βαθμούς.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *