Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Σαββάτου: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες μετρούν σε μεταξύ τους αναμετρήσεις οι δύο ομάδες (δύο φορές 1-1 πέρσι και δύο φορές 0-0 πρόπερσι). Η Τσέλσι έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία έντεκα παιχνίδια, η Γιουνάιτεντ τέσσερα και έξι έχουν έρθει ισόπαλα.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Το σερί νικών της Τσέλσι σταμάτησε στα πέντε, μετά το «μπλόκο» που της έβαλε η μαχητική Μπρέντφορντ. Παρότι είχαν την υπεροχή οι «μπλε», έλειπε από το παιχνίδι τους η ουσία και πέρα από κάποιες καλές στιγμές δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ την κυριαρχία τους. Το 0-0 αποτέλεσε μόλις τη δεύτερη απώλεια βαθμών επί ημερών Πότερ, δεν στέρησε όμως από τους Λονδρέζους την τέταρτη θέση στην οποία ήδη βρίσκονταν. Ο Άγγλος τεχνικός προχώρησε σε ροτέισον σε συγκεκριμένες θέσεις, όμως αυτή τη φορά αναμένεται να επιστρέψουν όλοι οι βασικοί.

Δείτε επίσης: Μακροχρόνια Μουντιάλ 2022: Ποντάρεις σήμερα, πληρώνεσαι… αδρά τον Δεκέμβριο

Σπουδαία νίκη πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στην άμεση ανταγωνίστρια Τότεναμ με 2-0. Με μια ολοκληρωτική εμφάνιση, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαμψαν την αντίσταση μιας πολύ ποιοτικής αντιπάλου με χαρακτηριστική άνεση. 19 τελικές είχαν στο πρώτο ημίχρονο, δίχως να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του Γιορίς. Η τύχη ήταν με το μέρος τους σε σουτ του Φρεντ που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα στο 47’, ενώ με πολύ ωραίο μονοκόμματο πλασέ του Φερνάντες έγινε και το 2-0 στο 69’. Στον ένα βαθμό έφτασε η διαφορά από την τέταρτη Τσέλσι για την ομάδα του Τεν Χαγκ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *