Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Τρίτης: Αργεντινή – Κροατία έως 9.00

Τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο σύλλογοι, έχοντας από δύο νίκες η κάθε μια. Σε Μουντιάλ οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί μόλις δύο φορές. Αμφότερες στην φάση των ομίλων το 1998 και το 2018, νικώντας από μια φορά.

Δείτε επίσης: ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ IPHONE14!

                                                                                  Αργεντινή     

Ρεπορτάζ: Σε μια εκπληκτική αναμέτρηση, όπου η Αργεντινή κρατούσε την πρόκριση μέχρι τα τελευταία λεπτά, η Ολλανδία πέρασε στην αντεπίθεση, πέτυχε δύο τέρματα και έστειλε το ματς στην παράταση. Εν τέλει ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου εκεί η Αργεντινή πήρε την πρόκριση με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρτίνεζ, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι στην αρχή, κάνοντας πιο εύκολο το έργο των συμπαιχτών του. Η «αλμπισελέστε» είναι στα ημιτελικά και ο δρόμος για το τρόπαιο είναι ανοιχτός.

Σε 40 αναμετρήσεις σε επίσημα και φιλικά είναι αήττητη, έχοντας 27 νίκες στο ενεργητικό της. Η ομάδα της Αργεντινής έχει πάει τέσσερις φορές σε ημιτελικά και έχει προκριθεί ισάριθμες σε τελικό.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Κροατία

Ρεπορτάζ: Την έκπληξη έκαναν οι Κροάτες, αποκλείοντας το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Σε μια αναμέτρηση που η Βραζιλία δεν βρήκε χώρους, αφού η Κροατία έκλεισε καλά τους χώρους με αποτέλεσμα να επιτρέψει ιδιαίτερες απειλές. Στην παράταση οι Βραζιλιάνοι πήραν προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης. Στο δεύτερο σαν να παρά πήρε θάρρος η «σελεσάο», πήρε μέτρα στο γήπεδο, αφήνοντας κενά στην άμυνα, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι Κροάτες και έστειλαν το ματς στα πέναλτι. Εκεί μεγάλος πρωταγωνιστής και πάλι ο Λιβάκοβιτς, όπως και με την Ιαπωνία, στέλνοντας την ομάδα του στους «4».

Και τα πέντε τελευταία νοκ άουτ ματς σε τελική φάση Μουντιάλ οδηγήθηκαν στα πέναλτι, βγαίνοντας κερδισμένη σε όλα.

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά – Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Προγνωστικά

Εκτίμηση: Κουρασμένες και οι δύο ομάδες από τα 120 αγωνιστικά λεπτά και τη διαδικασία των πέναλτι. Περιμένουμε πως θα προσεγγίσουν προσεκτικά αρχικά την αναμέτρηση

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *