Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Τρίτης: Λάτσιο – Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Λάτσιο – Μίλαν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Λάτσιο

Ρεπορτάζ: Η πρώτη νίκη της μετά τη διακοπή ήρθε σε ένα αρκετά δύσκολο και σημαντικό ματς, στην έδρα της μαχητικής Σασουόλο. Η Λάτσιο έπαιξε ικανοποιητικά και επιτέλους έβγαλε την απαιτούμενη σοβαρότητα, καθώς δεν έχασε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική βαθμούς σε ματς που πήρε το προβάδισμα. Στο 45+3’ ο Ζακάνι την έβαλε μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, κλείνοντας ιδανικά το δεύτερο ημίχρονο. Πάλι στις καθυστερήσεις, αλλά του δευτέρου ημιχρόνου, η Λάτσιο πέτυχε και δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη με τον Φελίπε Άντερσον έπειτα από ασίστ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Στην τριπλή ισοβαθμία με Αταλάντα και Ρόμα, η ομάδα του Σάρι είναι αυτή που έχει το πλεονέκτημα και πατάει στην τέταρτη θέση. Νικών συνέχεια και στο κύπελλο με 1-0 επί της Μπολόνια, χάρη σε γκολ του Φελίπε Άντερσον στο 33’. Ο Βραζιλιάνος χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά για τους «λατσιάλι», όπου πρόκειται να αντιμετωπίσουν τη Γιουβέντους.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Μίλαν

Ρεπορτάζ: Η επιστροφή της μετά τη διακοπή του Μουντιάλ είναι απογοητευτική. Δύο από τα τρία εγχώρια τρόπαια που μπορούσε να διεκδικήσει χάθηκαν σε διάστημα μίας εβδομάδας, ενώ και το τρίτο (πρωτάθλημα) μοιάζει με όνειρο πλέον. Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο και την ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Λέτσε (ενώ έχανε 2-0), η Μίλαν ηττήθηκε και στον τελικό του ιταλικού Super Cup από την Ίντερ. Κατώτερη των περιστάσεων από το πρώτο λεπτό, η ομάδα του Πιόλι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από το 21’ και να έχει ένα «βουνό» να ανέβει. Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως αναμενόταν, προσπάθησε να κυριαρχήσει και να επιστρέψει στο ματς χάνοντας ευκαιρίες, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να δεχτεί και τρίτο γκολ από τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο 77’. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το στατιστικό που θέλει την Ίντερ να κερδίζει τη Μίλαν με 3-0 τουλάχιστον από μία φορά τις τελευταίες τρεις σεζόν. Έντονη η γκρίνια για παίκτες, προπονητή και κυρίως διοίκηση στις τάξεις των «ροσονέρι», καθώς η ομάδα δεν έχει ενισχυθεί σε θέσεις που παρουσιάζει σημαντικά κενά.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Ξαφνικά το ματς αποκτά πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά την απόφαση για αφαίρεση 15 βαθμών στη Γιουβέντους. Η Λάτσιο μπήκε στην τετράδα και σκοπεύει να παραμείνει, ενώ η Μίλαν ξεφορτώθηκε μια «ενοχλητική» ομάδα που ακολουθούσε στο -1. Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερο μομέντουμ αλλά είναι άρρωστα ασταθείς, καθώς σε κανένα σημείο της σεζόν δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τις δύο σερί νίκες.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *