Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στους 8 του FA cup η Middlesbrough

H Middlesbrough κέρδισε την Oxford με σκορ 3-2 σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι για την φάση των 16 του FA cup.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν και οι 2 ομάδες επιθετικά και δημιούργησαν καλές ευκαιρίες από το 3ο κιόλας λεπτό του παιχνιδιού όπου οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία έπειτα από την προσπάθεια του Martinez που κατέληξε κόρνερ.

Στο 27ο λεπτό ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για τους γηπεδούχους με τον Leadbitter να δίνει το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση. Στο 33 ο Gestede κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με ένα εξαιρετικό γκολ και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η Oxford μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά αποδείχθηκε πολύ σκληρή καθώς κατάφερε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα μετά από δύο απανωτά γκολ των Maguire και Martinez στο 65’ και 66’ αντίστοιχα. Στο 65’ ο Maguire μείωσε σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 66΄ο Martinez πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Maguire και έκανε το 2-2.

Τα τελευταία 25 λεπτά του παιχνιδιού συνεχίστηκαν στον ίδιο ρυθμό με τις 2 ομάδες να θέλουν να κερδίσουν το παιχνίδι. Η Oxford μετά την ισοφάριση του ματς ήταν ψυχολογικά ανεβασμένη ωστόσο η Middlesbrough δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με γκολ του Stuani που είχε μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή του Fischer στο 72’ κατάφερε να γράψει το τελικό 3-2 και να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του.

Ενδεκάδες:

Middlesbrough: Guzan, Chambers, Bernardo, Ayala, Fabio, Clayton, Leadbitter, Traore(72’ Traore), Downing, Fischer(72’ Stuani), Gestede(86’ Negredo)

Oxford: Eastwood, Lundstram, Nelson, Martinez(85’ Sercombe), Maguire, Hemmings(67’ McAleny), Edwards, Hall, Ledson, Johnson, Dunkley.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *