Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στο ΒΤ Sport η Μάχη της Βρετανίας Aberdeen-Burnley?

Στο ΒΤ Sport η Μάχη της Βρετανίας Aberdeen-Burnley?

Τα μεγάλα όπλα στο χώρο του αθλητικών αναμεταδόσεων η BT Sport νιώθουν έτοιμοι να διεκδικήσουν τους αγώνες της Rangers εναντίον της FK Shkupi από τα Σκόπια αλλά και τη Μάχη Της Βρετανίας δηλαδή την αναμέτρηση της Aberdeen εναντίον της Burnley-όλοι οι παραπάνω αγώνες για το Europa League.

Οι προκριματικοί αγώνες της Celtic στα πλαίσια του Champions League βρίσκονται επίσης στο ραντάρ της BT Sport, αν οι Σκωτσέζοι καταφέρουν να περάσουν την Alashkert!

Η BT Sport έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τους αγώνες των ομίλων του Champions League αλλά και του Europa League, ενώ τις προηγούμενες χρονιές απέφυγε να μπει στη διαδικασία να αγοράσει και τα δικαιώματα αγώνων στα προκριματικά των δύο παραπάνω θεσμών.

Φαίνεται όμως ότι η ζήτηση για τους πρώτους αγώνες της Rangers –η αρχή της επανάστασης του Steven Gerrard, ανάγκασε τη Διοίκηση της BT Sport να θέλει να μπει και στο παιχνίδι των προκριματικών.

Απομένει να δούμε πόσο πολύ θέλουν τα δικαιώματα αυτά και άρα να ξοδέψουν αν λάβουμε υπόψη μας ότι πρόσφατα έχουν ξοδέψει αρκετά για την απόκτηση δικαιωμάτων τηλεοπτικών μεταδόσεων του PRO14 League στο Rugby καθώς και το αντίστοιχο πρωτάθλημα στην Ιρλανδία.

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Στο ΒΤ Sport η Μάχη της Βρετανίας Aberdeen-Burnley?

Στο ΒΤ Sport η Μάχη της Βρετανίας Aberdeen-Burnley?

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *