Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στο Λονδίνο για ιατρικά και υπογραφές ο Morata!

Ραγδαίες οι θετικές εξελίξεις τις τελευταίες ώρες για τους φίλους της Chelsea, αφού χθες βράδυ ο σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία με τη Real Madrid για την απόκτηση του Alvaro Morata.

Οι «μπλε» στην επίσημη ιστοσελίδα τους ενημέρωσαν πως συμφώνησαν με την πρωταθλήτρια Ευρώπης για την αγορά του Ισπανού διεθνούς και εκείνο που απομένει είναι να υποβληθεί ο παίκτης στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, ο Morata φέρεται να βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του το συντομότερο δυνατόν, ενώ ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε πως πλέον δεν σκέφτεται τίποτα άλλο παρά το να έρθει η ώρα που θα φορέσει τη φανέλα της Chelsea.

Σύμφωνα με τον Τύπο, το κόστος της μετακίνησης ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τα 70 εκατομμύρια λίρες μαζί με τα διάφορα μπόνους, κάτι που σημαίνει ότι ο 24χρονος θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των Λονδρέζων, ξεπερνώντας εκείνη του Fernando Torres που είχε κοστίσει περί τα 50 εκατομμύρια. Αυτό σίγουρα αποτελεί μια ακόμη «τρελή» εξέλιξη μέσα στο φετινό καλοκαίρι, αφού αρχικώς ο Morata είχε συνδεθεί πολύ στενά με τη Manchester United και ο Romelu Lukaku με την Chelsea, ωστόσο τελικά οι δύο παίκτες ακολούθησαν αντίστροφα δρομολόγια.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η εξέλιξη αυτή είναι η τρίτη θετική για την Chelsea μέσα σε λίγες μέρες, μετά από την ανακοίνωση του Tiemoue Bakayoko και την επέκταση της συνεργασίας με τον Antonio Conte, και ενώ το καλοκαίρι φαινόταν πως θα είναι καταστροφικό. Όσο για τον ίδιο το Morata, χθες βράδυ σε δηλώσεις του τόνισε πως «πηγαίνω στην ομάδα που με ήθελε εδώ και πολλά χρόνια αλλά και στον προπονητή που έδειξε τη μεγαλύτερη πίστη προς το πρόσωπό μου».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *