Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στο πλευρό του Hart ο Moyes

Απόλυτη στήριξη προς τον τερματοφύλακά του έδειξε ο Ντέιβιντ Μόγιες, στη συνέντευξη τύπου ενόψει του σημερινού (3/12, 18:00) παιχνιδιού κόντρα στην πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

 

Ο τεχνικός των ‘’σφυριών’’ υποστήριξε πως ο Χαρτ δεν είναι μαθημένος σε τέτοιου είδους καταστάσεις, που προσθέτουν έξτρα πίεση. Πάντως, η ομάδα του Λονδίνου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Άγγλου πορτιέρο, στην προσπάθειά της να πάρει την πρώτη της νίκη, από τότε που ανέλαβε ο Μόγιες.

Η κακή αγωνιστική περίοδος συνεχίζεται για τα ‘’σφυριά’’, που ηττήθηκαν με 4-0 από την Έβερτον την περασμένη Τετάρτη, με τον Άγγλο τεχνικό να παραδέχεται πως η κακή ανασταλτική λειτουργία έχει κακό αντίκτυπο πάνω στον Χαρτ, που θα πρέπει ‘’να μάθει να δέχεται περισσότερα σουτ από τον αντίπαλο’’.

‘’Αν και έκανε τραγικό λάθος, δίνοντας τη μπάλα στον Ρούνεϊ που σκόραρε από το κέντρο, ο Χαρτ πάντα προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα, ενώ είναι πολύτιμος στον τομέα ‘’αποδυτήρια’’, με την ηγετική του μορφή’’ δήλωσε χαρακτηριστικά ο 54χρονος κόουτς, συνεχίζοντας ‘’Ας είμαστε ειλικρινής. Ο Χαρτ γνωρίζει ότι θα έχει περισσότερη δουλεία σε αυτό το σύλλογο και θα λειτουργεί κάτω από υψηλή πίεση’’.

Παρά το τραγικό αυτό λάθος (στη φάση με τον Ρούνεϊ), ο Μόγιες είναι ικανοποιημένος από τη γενική εικόνα του 30χρονου κιπερ, κάνοντας μνεία για μια δύσκολη επέμβαση που πραγματοποίησε, στο παιχνίδι με τη Γουότφορντ.

‘’Το παιχνίδι του ήταν μεικτό. Σίγουρα δε μπορώ να πω πως ήταν όλα τέλεια, αλλά όταν φοράς τη φανέλα σημαίνει πως έχεις μια ευκαιρία. Θα μπορούσε να διώξει τη μπάλα στην εξέδρα ή μακριά. Απογοητεύτηκα πολύ, αλλά αυτά συμβαίνουν.’’ ήταν τα τελευταία λόγια του Μόγιες για το θέμα με τον Χάρτ.

Πλέον, η κατάσταση του (Χαρτ) θα εξετασθεί πολύ καλά από τον τεχνικό της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ωστόσο, ο τεχνικός των ‘’λιονταριών’’ εξακολουθεί να τον έχει ως πρώτη επιλογή, παρά τον τεράστιο ανταγωνισμό που παρουσιάζει η θέση.

Επιμέλεια: Μανώλης Μακρόπουλος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *