Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συγκέντρωση ζητά ο Pochettino

Την άποψη πως είναι ώρα η Tottenham να δείξει πως έχει μάθει να διαχειρίζεται τις μεγάλες νίκες, εξέφρασε ο Mauricio Pochettino.

Τα «Σπιρούνια» νίκησαν με 2-0 την πρωτοπόρο Chelsea στις τέσσερις Ιανουρίου και επιστρέφουν στο πρωτάθλημα φιλοξενώντας τη West Brom. Η ομάδα του Αργεντινού τεχνικού έσπασε το αήττητο σερί των «Μπλε», επιστρέφοντας στην κούρσα του τίτλου. Ωστόσο, δεν επιθυμεί να έχουν τα ίδια αποτελέσμα όπως όταν είχαν σπάσει το σερί της Manchester City, καθώς ήταν χωρίς νίκη σε επτά παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Mauricio Pochettino: «Θυμηθείτε πριν μερικούς μήνες την κατάσταση μετά τη City. Θεωρώ πως τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε ότι μάθαμε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και χρειάζεται να δείξουμε αυτό που μάθαμε τους προηγούμενους μήνες. Αν θυμηθείτε χάσαμε την αποδόσή μας λίγο μετά από μια φανταστική νίκη. Μετά την Chelsea είναι μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε ότι το αξίζουμε και το να διατήρησουμε την ορμή μας είναι το κλειδί. Ήμουν ευχαριστημένος μετά την Chelsea, επειδή δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί. Εκεί χάναμε λίγο πέρσι, στο να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε κάποια παιχνίδια. Σήμερα αυτό έχει να κάνει με την ωριμότητα και το τι μάθαμε από αυτή την περίοδο. Αυτό δε σημαίνει ότι θα κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Είναι σημαντικό να δείξουμε την ωριμότητα που είχαμε κόντρα στην Chelsea. Να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ρεαλιστικοί και να παλεύουμε για το καλύτερο».

Για τον επερχόμενο αγώνα κόντρα στη West Brom, είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αν δεις τους αγώνες τους κόντρα στην Chelsea ή την Arsenal, ήταν πολύ καλά οργανωμένοι. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και είναι βέβαιο πως θα μας δυσκολέψουν. Θα μας βάλουν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, χωρίς χώρο για να παίξουμε. Θα είναι δύσκολο να βρούμε χώρους , ώστε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Αλλά έχουμε χρόνο να δουλέψουμε και θα δούμε τι θα συμβεί. Είμαστε συγκεντρωμένοι και ξέρουμε πως χρειάζεται να παίξουμε. Πρέπει να μοιράσουμε καλά και να βρούμε χώρους στο γήπεδο για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Στην Premier League είναι πάντα δύσκολο να βρεις το χώρο να δημιουργήσεις».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *