Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συζητιέται η άφιξη του Sanchez στη City

Τι κι αν έχει «μαλλιάσει» η γλώσσα του Arsene Wenger να δηλώνει πως ο Alexis Sanchez θα μείνει στην Arsenal τη νέα σεζόν; Τα δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο δεν λένε να κοπάσουν και έχουν μετατρέψει την υπόθεση του Χιλιανού σε ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ του φετινού καλοκαιριού.

Όπως υποστηρίζει το Manchester Evening News, η Manchester City εξακολουθεί να ευελπιστεί πως θα καταφέρει να κάμψει την αντίσταση των «Gunners» και να κάνει δικό της τον Sanchez, έναντι ενός ποσού της τάξης των 50 εκατομμυρίων λιρών. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι στους κόλπους της ομάδας του Pep Guardiola υπάρχει η πεποίθηση ότι ο 28χρονος θα αποκτηθεί εντός του καλοκαιριού και έτσι θα υπάρξουν εξελίξεις με τους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς της ομάδας, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι με τις περιπτώσεις τους.

Αυτή τη στιγμή η City διαθέτει στις τάξεις της τους Sergio Aguero, Gabriel Jesus, Kelechi Iheanacho και Wilfried Bony, που είναι ήδη υπεραρκετοί. Ο Bony κατά 99% θα αποχωρήσει, όπως και ο Iheanacho (λογικά με προορισμό τη Leicester), ωστόσο και πάλι υπάρχουν ερωτηματικά. Και αυτό διότι o Aguero δύσκολα θα δεχθεί να καθίσει στον πάγκο ενώ ο Jesus έδειξε εξαιρετικά δείγματα πέρυσι και υπολογίζεται πολύ.

Το σίγουρο είναι πως η υπόθεση αυτή έχει ακόμη δρόμο μπροστά της, και τον ίδιο το Sanchez να μην προπονείται χθες με την υπόλοιπη ομάδα, δηλώνοντας ασθένεια.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *