Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συζητιέται η ανταλλαγή Perisic-Martial

Νέες εξελίξεις παρατηρήθηκαν στην υπόθεση της μετακίνησης του Ivan Perisic στη Manchester United, αφού η Inter Milan πλέον ζητά έμψυχα ανταλλάγματα για την παραχώρησή του.

Οι Μιλανέζοι είχαν τονίσει ότι δεν έχουν πρόθεση να πουλήσουν τον Κροάτη μεσοεπιθετικό, ωστόσο εικάζεται πως επιθυμία του ίδιου είναι να αποχωρήσει. Έτσι, εκείνο που θα προσπαθήσουν τώρα να καταφέρουν είναι να κάνουν «τράμπα» τον παίκτη με τους «Red Devils» και να πάρουν ως αντάλλαγμα τον Anthony Martial.

Η αρχική τιμή που αξιώνει η Inter για την πώληση του Perisic αγγίζει τα 48 εκατομμύρια λίρες, με την United να μην έχει ακόμη καταθέσει προσφορά τέτοιου μεγέθους. Από την άλλη, ο Martial δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Jose Mourinho, όμως παρόλα αυτά έχει τονίσει πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στο Old Trafford και να παλέψει για τη θέση του.

Σύμφωνα με πηγές του έγκυρου Sky Sports οι συζητήσεις για τον διεθνή Κροάτη συνεχίζονται, όμως η ομάδα του δεν σκοπεύει να πέσει από τις αρχικές της απαιτήσεις και έτσι είναι στο χέρι του Mourinho να αποφασίσει αν θα δαπανήσει ολόκληρο το ποσό που αξιώνουν οι Μιλανέζοι ή θα προτιμήσει να παραχωρήσει τον νεαρό Γάλλο ως αντάλλαγμα για να «ρίξει» την τιμή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *