Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συνεχίζει δυναμικά η Arsenal

Με το δεξί συνεχίζει στην διοργάνωση η Arsenal,η οποία συνέτριψε με 2-4 την Bate Borisov.

Οι «Κανονιέρηδες»,μπήκαν δυναμικά από το πρώτο λεπτό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν από νωρίς κεφάλι στο σκορ.Όσο και αν προσπάθησε να ακολουθήσει τον ρυθμό των «Κανονιέρηδων» η Bate,δεν μπορούσε,με αποτέλεσμα να ανοιχτεί περισσότερο και να δεχθεί και άλλα γκολ.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Η Arsenal μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι,με αποτέλεσμα στο 9′ ο Walcott παίρνει το ριμπάουντ και καρφώνει την μπάλα στο βάθος της εστίας,κάνοντας το 0-1.

Στο 22′,ο Scherbitsky έκανε ένα τεράστιο λάθος,με τον Walcott να μην το αφήνει ανεκμετάλλευτο,στέλνοντας την μπάλα εύκολα στα δίχτυα,με το σκορ να γίνεται 0-2.

Τρία λεπτά αργότερα,στο 25′,μετά από μία εκτέλεση κόρνερ,ο Mertesacker δίνει την μπάλα στον Holding,με τον 2ο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα αυξάνοντας και άλλο το σκορ,το οποίο είναι 0-3.

Η Bate,προσπάθησε να αντεπιτεθεί και έτσι στο 28′ ο Rios περνάει μια ωραία μπαλιά στην περιοχή,με τον Ivanic να πηδά ψηλότερα από όλους και στέλνει μια καρφωτή κεφαλιά από το κέντρο της περιοχής,νικώντας τον Ospina,μειώνοντας σε 1-3.

Λίγο πριν την ανάπαυλα,μετά την εκτέλεση ενός κόρνερ,ο Holding κάνει ένα απότομο σουτ,αλλά στέκεται άτυχος καθώς η μπάλα καταλήγει στο αριστερό δοκάρι.

Με την αρχή του 2ου ημιχρόνου,η Arsenal θα κερδίσει ένα πέναλτι,με τον Oliver Giroud να το εκτελεί με κατεύθυνση προς την αριστερή γωνία,κάνοντας το 1-4.

Η Bate έκανε μία τελευταία προσπάθεια και στο 67′ ο Gordejchuk πήρε κατά τύχη ένα ριμπάουντ,και θα το εκμεταλλευτεί στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα,με το σκορ να μειώνεται σε 2-4

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

BATE Borisov: Scherbitski, Gaiduchik, Volodko, Ivanić, Rios, Milunović, Rodionov, Dragun, Stasevich, Polyakov, Gordeichuk

Arsenal: Ospina, Holding, Mertesacker, Mustafi, Willock, Elneny, Nelson, Maitland-Niles, Walcott, Wilshere, Giroud

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *