Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Σφήνα» Juventus για Schneiderlin

Μπορεί η Everton να φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός του Morgan Schneiderlin, που είναι «φευγάτος» από την United, όμως δεν αποκλείεται τελικά να δούμε μια ανατροπή δεδομένων και τον Γάλλο να αλλάζει και ομάδα και… χώρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, η Juventus σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση του 27χρονου, ο οποίος λέγεται πως απέρριψε την West Brom για λογαριασμό των Τοffees.

Η Juventus έχει βάλει στο στόχαστρο τον Axel Witsel (ενδιαφέρεται και η Chelsea), όμως ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι Bianconeri δεν σκοπεύουν να πληρώσουν τώρα για έναν παίκτη που σε ένα εξάμηνο θα μπορεί να αποκτηθεί δίχως κόστος.

Έτσι, αναζητούν ένα μέσο ο οποίος θα αποκτηθεί άμεσα και ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι αυτό του Schneiderlin.

Ο Γάλλος διεθνής μετρά μόλις 147 λεπτά συμμετοχής φέτος, δεν βρίσκεται καν πλέον στα πλάνα του Jose Mourinho, ο οποίος πρόσφατα παραδέχθηκε πως θα του επιτρέψει να αποχωρήσει, ενώ μένει να δούμε ποιον προορισμό θα επιλέξει τελικά για να κάνει restart στην καριέρα του.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *