Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τέλος το «σίριαλ» με Coutinho

Οριστικά προς το τέλος του (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) φαίνεται πως έφτασε το «σίριαλ» με τον Philippe Coutinho, αφού η Liverpool έδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι δεν σκοπεύει να τον αφήσει να φύγει.

Οι «Reds» απέρριψαν δεύτερη προσφορά ύψους 76,8 εκατομμυρίων λιρών (συν 13,6 σε μορφή μπόνους) από την Barcelona, ξεκαθαρίζοντας για ακόμη μια φορά ότι ο Βραζιλιάνος δεν πωλείται. Η ομάδα του Jurgen Klopp δεν μπήκε καν στον κόπο να σκεφτεί την πρόταση των «Blaugrana» και όπως όλα δείχνουν τους ανάγκασε να στραφούν σε άλλες λύσεις για τη διαδοχή του Neymar που πήγε στην Paris Saint-Germain.

Το έγκυρο Sky Sports αναφέρει πως ο ίδιος ο Coutinho δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην Barcelona, όμως σε καμία περίπτωση δεν σκόπευε να πιέσει την ομάδα του και θα έπαιρνε μεταγραφή μόνο σε περίπτωση που μια προσφορά κρινόταν ικανοποιητική από τους «Reds». Έτσι, θα παραμείνει στο Anfield και τη νέα σεζόν, αποτελώντας αναντικατάστατο στέλεχος στην επίθεση και συμβάλλοντας στις προσπάθειες για διάκριση.

Να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα κίνηση από τη Barcelona για τον 25χρονο άσο, ωστόσο η νέα άρνηση της Liverpool λογικά σηματοδότησε το τέλος της υπόθεσης αυτής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *