Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τέσσερις απόντες ενόψει Εverton

H Tottenham συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του κρίσιμου Σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στην Everton, όμως ο προπονητής της γνωρίζει από τώρα πως δεν μπορεί να υπολογίζει τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο Mauricio Pochettino, λοιπόν, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Victor Wanyama, ο οποίος σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Ο μέσος των «Spurs» φαίνεται πως τραυματίστηκε πριν από το παιχνίδι με τη Burnley την προηγούμενη αγωνιστική και η επιστροφή του υπολογίζεται σε μερικές εβδομάδες.

Πλην του Wanyama, εκτός από το συγκεκριμένο ματς θα μείνουν και οι Danny Rose, Erik Lamela και Georges-Kevin N’Koudou, κάτι που βέβαια ήταν λίγο-πολύ γνωστό. Και οι τρεις τους αναρρώνουν εδώ και καιρό από τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν και δεν θα είναι έτοιμοι για το Σάββατο. Ερωτηματικό επίσης αποτελεί και η συμμετοχή του νεοαποκτηθέντα Serge Aurier, ο οποίος ίσως πάρει τη θέση του Kieran Trippier στο αρχικό σχήμα, ενώ ίσως δούμε και τον Fernando Llorente να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *