Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τέσσερις υποψήφιοι «Golden Boys»!

Υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου Ευρωπαίου νεαρού παίκτη της σεζόν 2017 θα είναι ο επιθετικός της Liverpool, Ben Woodburn, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, μαζί με ακόμη τρεις παίκτες από την Premier League.

Ο νεαρός Ουαλός βρίσκεται στη λίστα που επιλέγει η ιταλική Tuttosport από το 2003 μέχρι και σήμερα, το επονομαζόμενο «European Golden Boy Award». Το βραβείο αυτό έχουν κερδίσει κατά καιρούς και οι Raheem Sterling, Wayne Rooney, Sergio Aguero, Mario Balotelli αλλά και Lionel Messi.

Ο 17χρονος Woodburn αποτέλεσε μια από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν για τη Liverpool και έχει πραγματοποιήσει φέτος οκτώ συμμετοχές, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Μάλιστα, το Σάββατο ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός στην Premier League, ενώ έχει πετύχει και ένα τέρμα στο EFL Cup τον περασμένo Νοέμβριο.

Μαζί με τον Woodburn, στη λίστα βρίσκεται ένας άλλος νεαρός που έκανε φέτος το ξεπέταγμά του, ο ταλαντούχος Tom Davies της Everton, μαζί με τους Marcus Rashford της Manchester United και Gabriel Jesus της Manchester City.

Υποψήφιοι για το Golden Boy award είναι επίσης και τέσσερις παίκτες της Dortmund (Christian Pulisic, Felix Passlack, Ousmane Dembele, Alexander Isak), ο γιος του Zinedine Zidane, Luca (Real Madrid), ο Justin Kluivert (Ajax), o Kylian Mbappe (Monaco), o Kasper Dolberg (Ajax) και ο περσινός νικητής, Renato Sanches (Bayern).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *