Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τα «έσπασε» με την ομάδα και αποχωρεί ο Alexis

Πεπεισμένος να αποχωρήσει από την Arsenal, μετά και την τελευταία ντροπιαστική ήττα από την Bayern με 5-1, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Alexis Sanchez, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Sun.

Όπως αναφέρεται, ο Χιλιανός επιθετικός ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Βαυαρούς και έλαβε άδεια από την ομάδα για να ταξιδέψει ξεχωριστά από τους υπόλοιπους, ενώ φαίνεται πως το γυαλί έχει ραγίσει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Sanchez ήταν έξαλλος στα αποδυτήρια λόγω της απόδοσης των συμπαικτών του και ξέσπασε, μιας και θεωρεί πως δεν προσπαθούν όσο πρέπει για να φτάσει η ομάδα σε ένα ικανοποιητικό και ανταγωνιστικό επίπεδο.

Η εξέλιξη αυτή, φυσικά, αναμένεται να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ομάδα, καθώς πέρα από το γεγονός ότι ο 28χρονος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, πλέον γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του, που εκπνέει το 2018.

Ο ίδιος έλαβε άδεια για ξεκούραση, τη στιγμή που πλέον το μέλλον του στην Arsenal φαντάζει πιο αβέβαιο από ποτέ, και με τις Juventus, Inter, Barcelona, Atletico, Chelsea και PSG να περιμένουν όλες στη «γωνία».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *