Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τα βάζει με τους οπαδούς ο Mourinho

Μπορεί η ομάδα του να κατάφερε να πάρει τη  νίκη απέναντι στην Tottenham το περασμένο Σάββατο, όμως μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν ο Πορτογάλος τεχνικός.

 

Το γκολ του Martial, έσωσε την κατάσταση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αφού χάρισε τη νίκη στους ‘Κόκκινους Διαβόλους’ στο 81′. Ο Mourinho μεταξύ άλλων μετά τη λήξη του αγώνα μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας αλλά και για μια μερίδα οπαδών που δεν στέκεται πλέον στο πλευρό του Βέλγου επιθετικού, Romelu Lukaku.

Μιλώντας στο MUTV, ο Mourinho έριξε βέλη προς τους οπαδούς και τους ζήτησε να απολογηθούν για τη στάση τους:

«Θα ήθελα οι υποστηρικτές να μου εξηγήσουν γιατί δεν τον υποστηρίζουν τόσο πολύ [Lukaku] ενώ δίνει τα πάντα. Νομίζω ότι δεν είναι δίκαιο γιατί όταν σκοράρει κάποιο γκολ ή δεν σκοράρει[αυτός] κάνει όλη τη διαφορά. Δεν νομίζω πως είναι δίκαιο, οπότε είμαι λίγο απογοητευμένος -όχι με αυτόν- με αυτόν είμαι πολύ ευχαριστημένος.»

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μάλιστα, μια μερίδα οπαδών ‘βιάστηκε’ να φωνάξει κατά της αλλαγής του Rashford και της εισόδου του Martial. Με τον Γάλλο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, μάλλον κάποιοι θα κατάπιαν τη γλώσσα τους όμως η στάση αυτή δείχνει την απογοήτευση κάποιων οπαδών σε σχέση με τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *