Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τα καλύτερα από Conte

Η Chelsea συνεχίζει δυναμικά στην επόμενη φάση του Carabao Cup με τον Conte ενθουσιασμενο.

 

Χτες το βράδυ η Chelsea πήρε ένα από τα τελευταία 2 εισιτήρια για την επόμενη φάση του Carabao Cup. O Antonio Conte παρέταξε μια άκρως νεαρή 11άδα στο βασικό σχήμα της ομάδας και κατάφερε να νικήσει την Everton με 2-1.

Για τους νεαρούς παίκτες μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα του Sky Sports, ο Ιταλός τεχνικός και μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση της ομάδας.

«Η απόδοση ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο όπου δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για σκοράρουμε. Στο δεύτερο μισό νομίζω ότι υποφέραμε λίγο, αλλά είναι φυσιολογικό όταν παίζεις εναντίον της Everton. Είναι καλή ομάδα και έχουν μόλις αλλάξει τον προπονητή τους.»

[…]

«Είδα πολλά θετικά πράγματα, ειδικά από τους νεαρούς παίκτες μας. Οι Musonda, Kenedy και Ethan Ampadu έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι. Αξίζουν μια ευκαιρία και είμαι πολύ χαρούμενος επειδή μου έδωσαν την απάντηση που ήθελα

Η αλήθεια είναι πως η Chelsea δεν φημίζεται για τις ευκαιρίες που δίνει στους νεαρούς παίκτες, όμως είναι στο χέρι του Ιταλού να αλλάξει αυτή την παράδοση.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *