Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τα “πήρε” ο Sels με την Anderlecht!

Τα “πήρε” ο Sels με την Anderlecht!

O παίκτης της Newcastle, νιώθει ‘φοβερά απογοητευμένος’ όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την αποτυχία της μετεγγραφής του από τη Newcastle στην Anderlecht!

O Βέλγος τερματοφύλακας πέρασε την περσινή σαιζόν ως δανεικός στις Βρυξέλλες και ήθελε πλέον η μετακίνηση του στην Ηπειρωτική Ευρώπη να οριστικοποιηθεί!

Η Newcastle απέρριψε την προσφορά των 2 εκατομμυρίων λιρών που έκαναν οι Βέλγοι για τον Matz Sels και τους κάλεσαν να ανεβάσουν την προσφορά τους!

Σύμφωνα με το Het Laatste Nieuws, ο Sels ,δεν απογοητεύτηκε μόνο από την αποτυχία της μετεγγραφής αλλά και από την επιθυμία της Anderlecht να τον αποκτήσει, θεωρώντας και ο ίδιος ότι το ποσό των 2 εκατομμυρίων λιρών είναι αρκετά μικρό.

Ο παίκτης λοιπόν θεωρεί ότι η Anderlecht δεν έχει κάνει ως τώρα εκείνη την έξτρα κίνηση που θα τον φέρει πίσω στα πατρικά χώματα.

Θυμίζουμε ότι η Newcastle είχε αποκτήσει από την Gent , τον Sels πριν δύο χρόνια, αλλά μετά από μια σειρά λαθών δεν έπαιξε στην ομάδα του Rafael Benitez ,η οποία μάλλον είναι επαρκής στο roster της όσο αφορά τερματοφύλακες, διαθέτοντας ήδη τους Martin Dubravka από την Sparta Prague καθώς και τους  Darlow, Rob Elliot, και Freddie Woodman.

Η ιστορία πάντως ανάμεσα στις δύο ομάδες, Newcastle και Anderlecht ‘λέει’ ότι δεν το έχουν μεταξύ τους στις μεταγραφές!

 

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Αγγελάκης

Τα “πήρε” ο Sels με την Anderlecht!

Τα “πήρε” ο Sels με την Anderlecht!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *