Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Την είπε στον Mourinho ο Koeman

Η ομάδα του Jose Mourinho κατάφερε να επικρατήσει με 4-0 απέναντι σε αυτή του Koeman. Manchester United και Everton βρέθηκαν αντιμέτωπες στο Old Trafford με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν 3 γκολ στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα. Δεν ήταν όμως τα 3 γκολ που πείραξαν τον Koeman.

Πριν την έναρξη του ματς, ο Mourinho βλέποντας πως την φετινή σεζόν η Everton ξόδεψε £140m για να αγοράσει νέους παίκτες, δήλωσε πως σίγουρα στοχεύει στην τετράδα. Αυτή η δήλωση ήταν αυτή που έκανε τον προπονητή των «Ζαχαρωτών» να μιλήσει ανοιχτά για την ομάδα του.

Ο Koeman έκανε την εξής δήλωση: «Συγνώμη. Αν κάποιος εδώ μέσα ή απ’ έξω βλέπει κάτι ρεαλιστικό (σε αυτή τη δήλωση), στο που είναι ικανή να φτάσει η Everton… σας παρακαλώ τώρα. Να είμαστε ρεαλιστικοί. Ας μιλήσουμε γι’ αυτό στο τέλος της σεζόν. Δεν είμαι ικανοποιημένος με το πώς ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές με την Everton. Ας ξεκινήσουμε με όλους. Ας είμαστε όλοι. Οι οπαδοί, ο Τύπος… χρειαζόμαστε χρόνο. Αλλά είναι δύσκολο στο ποδόσφαιρο.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *