Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Την κούραση κατηγορεί ο Lovren

Σε δηλώσεις του μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 στο «Στάδιο του Φωτός», ο Dejan Lovren έριξε το φταίξιμο στην κούραση από τα συνεχόμενα ματς.

Ο Κροάτης αμυντικός υποστήριξε ότι η κόπωση από τα αλλεπάλληλα δυνατά ματς ήταν το κύριο αίτιο του στραβοπατήματος των «Κοκκίνων» απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα ήταν πισωγύρισμα για τη Liverpool στην προσπάθειά της να πιάσει την Chelsea στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ιδιαίτερα ερχόμενο μετά τη σπουδαία επικράτηση απέναντι στη Manchester City. Ο Lovren όμως παραμένει αισιόδοξος. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν είναι δυνατόν να παίζεις 2 παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο σε διάστημα μόλις 2 ημερών, ιδιαίτερα ενώ το πρώτο ήταν ένα τόσο δύσκολο ματς απέναντι στη Manchester City όπου τρέχαμε συνεχώς. Από άποψη φυσικής κατάστασης, ήταν πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω γιατί οι αγωνιστικές έχουν καθοριστεί έτσι. Αλλά δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Δε θέλω να ψάξω για δικαιολογίες. Είναι αυτό που είναι. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να προχωράμε και να κρατάμε το κεφάλι μας ψηλά. Ένας βαθμός είναι καλύτερος από το τίποτα.

Έχουμε ακόμα μισή σεζόν. Υπάρχουν τόσο πολλά παιχνίδια μπροστά μας και μπροστά από την Chelsea. Εμείς απλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας. Θα έχουμε πολλά πάνω και κάτω κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε με τη Sunderland. Δεν ήμαστε στο 100% από την αρχή. Ξυπνήσαμε μόνο αφού είχαν χάσει μερικές ευκαιρίες. Κάποιες καλύτερες ομάδες θα είχαν σκοράρει σε αυτές τις ευκαιρίες οπότε πρέπει να σφίξουμε στα μετόπισθεν.

Θα το προτιμούσα να είχαμε πάρει τους 3 βαθμούς και να είχαμε μειώσει τη διαφορά από την Chelsea. Τώρα όμως έχουμε μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας. Θα έλεγα ότι μας αρέσει να παίζουμε κόντρα στις μεγάλες ομάδες. Διακυβεύονται πολλά».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *