Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Την πάτησε κάτω! [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι άντρες του Jose Mourinho δεν αρκέστηκαν απλά σε μια νίκη, αλλά έδειξαν την υπεροχή τους. Με το δεξί ξεκίνησε η σεζόν τόσο για την Manchester United όσο και για τον νέο κάτοικο του Old Trafford, Lukaku. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ισοπέδωσαν μια πραγματικά άγευστη και μέτρια West Ham πετυχαίνοντας 4 γκολ στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα.

Από νωρίς οι γηπεδούχοι έδειξαν πως σήμερα είχαν όρεξη για πολλά γκολ. Κατάφεραν να απειλήσουν αρκετές φορές την αντίπαλη εστία είτε με τον Mkhitaryan είτε με τον Mata, όμως εκείνος που πέτυχε το γκολ ήταν ο Lukaku. Ο Βέλγος στράικερ, ένα από τα νέα αποκτήματα του Mourinho, κατάφερε στο 33‘ να ανοίξει το σκορ εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική προσπάθεια του Rashford και νικώντας τον Joe Hart. Το ημίχρονο βρίσκει τις δύο ομάδες με το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, η πλευρά των γηπεδούχων διατήρησε την υπεροχή που κατείχε σε ολόκληρο το πρώτο. Το δεύτερο γκολ για την Manchester United, ήρθε ξανά από τον Lukaku, αυτή τη φορά από κερδισμένο φάουλ. Ο Mkhitaryan εκτελεί και πάνω απ’ όλους ο 24χρονος επιθετικός νικά με κεφαλιά για ακόμη μια φορά τον Hart στο 52′. Αρκετές ευκαιρίες ακολούθησαν για τον νεαρό εξτρέμ να πετύχει το χατ τρικ, όμως η μπάλα δεν του έκανε την χάρη. Το 3-0 πέτυχε στο 88‘ ο Γάλλος, Martial ο οποίος έγινε αλλαγή στο 80’. Το τελειωτικό χτύπημα στα «Σφυριά» έδωσε ο Pogba με σουτ εκτός περιοχής στο 90′ .

Τελικό σκορ: Manchester United 4-0 West Ham. Η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε ενώ η δεύτερη ξεκινά το Σάββατο 19/8 με την Swansea να υποδέχεται την Manchester United στις 14:30.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *