Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Jack Wilshere;

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Jack Wilshere;

Ο Jack Wilshere ανακοίνωσε την απόφαση του να αφήσει την Arsenal μετά από 17 χρόνια στην ομάδα.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε μετά από μια σαιζόν στην οποία ο Wilshere έπαιξε σε 20 αγώνες, σημείωσε ένα γκολ και είχε και 3 assists, οπότε είναι μάλλον προφανές ότι ο 26 χρονών παίκτης θα έχει επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι επιλογές αυτές περιλαμβάνουν τις :

Fenerbahce

Θεωρούνται το φαβορί για την υπογραφή του Wilshere. Είχαν προσπαθήσει να τον αποκτήσουν και το 2017, αλλά τελικά οι δύο ομάδες δεν συμφώνησαν.

Οι Τούρκοι αναμένεται να θερμάνουν ξανά το ενδιαφέρον τους τώρα που ο παίκτης θα είναι ελεύθερος και του προσφέρουν το δέλεαρ του Champions League, αν τα καταφέρουν βέβαια στους προκριματικούς γύρους.

Crystal Palace

O Roy Hodgson δεν έκρυψε ποτέ τον θαυμασμό του για τον δυναμικό μέσο- απ’ όταν ήταν ακόμα αφεντικό της Εθνικής Αγγλίας, και θα μπορούσε να προσφέρει στον παίκτη την ευκαιρία να παραμείνει στο Λονδίνο.

Ο Roy Hodgson είχε περιγράψει τον Wilshere ως ‘εκπληκτικό ταλέντο’ και μάλιστα τον είχε συμπεριλάβει στην αποστολή της Εθνικής στο Euro του 2016, αν και ο παίκτης την προηγούμενη σαιζόν είχε κάνει μόνο 2 εμφανίσεις με την ομάδα του.

West Ham

Η κίνηση απόκτησης του Jack Wilshere θα θεωρηθεί περισσότερο ως ‘πολιτική’ κίνηση –απόκτηση παίκτη από άσπονδους εχθρούς, για να κατευνάσει τα πνεύματα πολλών φιλάθλων των Σφυριών που όπως θυμάστε πέρυσι ζητούσαν τα κεφάλια των ιδιοκτητών!

Εverton

Ο Wilshere θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η ιδανική προσθήκη για να βοηθήσει στη μετάβαση στην εποχή του Marco Silva.

O παίκτης βέβαια θα πρέπει να φύγει από το Λονδίνο, αλλά θα μπορεί τουλάχιστον να λανσάρει ξανά την καριέρα του.

Wolves

Ο παίκτης ψάχνει για μια νέα πρόκληση και το να βοηθήσει μια ομάδα που μόλις ανέβηκε στην Premier League, θα αντιπροσωπεύσει την καλύτερη ευκαιρία για να κάνει τους επικριτές του να σωπάσουν.

 

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Jack Wilshere;

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Jack Wilshere;

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *