Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τους…τα χωσε η Chelsea

O Morata μπορεί να είχε κάνει ένα δύσκολο ξεκίνημα αλλά έχει αρχίσει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του.

Σε 4 μόλις παιχνίδια έχει καταφέρει να πετύχει 3 γκολ αλλά και να μοιράσει 2 ασίστ. Ο Diego Costa φαίνεται να μοιάζει πλέον παρελθόν από την ομάδα και ο Conte πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την απόδοση του νεαρού Ισπανού, το ίδιο και οι οπαδοί της ομάδας. Παρόλα αυτά κάποιοι βρίσκουν τρόπους να τον φέρουν σε δύσκολη θέση.

Στο σημερινό παιχνίδι (9/9) με την Leicester, ο Ισπανός σημείωσε το πρώτο γκολ για την ομάδα των «Μπλε». Ο παίκτης πανηγύρισε έξαλλα και βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει τις «Αλεπούδες», όμως ορισμένοι οπαδοί φαίνεται να τραγούδησαν κάποιο σύνθημα που χρησιμοποιούσε υβριστικές εκφράσεις συνοδευόμενες με το όνομα του Morata. Αμέσως ο σύλλογος το πήρε πάνω και μετά το τέλος του αγώνα, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ζητά από τους οπαδούς να μην ξαναχρησιμοποιήσουν αυτό το σύνθημα καθώς μιλά υβριστικά για τους Εβραίους. Θα ρωτήσετε τι σχέση έχει τώρα αυτό, και με το δίκιο σας. Και σας απαντώ πως ο πρόεδρος της Chelsea, Roman Abramovich είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ρωσίας.

Και ο ίδιος ο παίκτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ζήτησε να σταματήσει να ακούγεται στα γήπεδα αυτό το σύνθημα.

Να αναφέρουμε απλά, πως το σύνθημα αυτό: Alvaro, oh, Alvaro, oh. He came from Real Madrid, he hates the  ****ing Yids’ έχει σχέση με την κόντρα μεταξύ της Chelsea και της Tottenham.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *