Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Τούρκος» ο Nasri

Αίσιος τέλος φαίνεται να έχει η υπόθεση μεταγραφής του Γάλλου κεντρικού, Samir Nasri. Ο 30χρονος παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο με την Τούρκικη, Antalyaspor και αποχαιρέτησε το Etihad και την Manchester City ύστερα από 6 ολόκληρες σεζόν.

Παρά τα δύο πρωταθλήματα με τους «πολίτες», με την έλευση του Pep Guardiola δόθηκε ως δανικός την σεζόν 2016/17 στην Sevilla. Τα 3 γκολ που σημείωσε στις 30 εμφανίσεις με την ομάδα της Sevilla, δεν ήταν αρκετά για να πείσουν των προπονητή της City, ο οποίος δεν τον συμπεριέλαβε στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας του.

Ο παίκτης θα αγωνίζεται στο Τουρκικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα με την ομάδα της οποίας αρχηγός είναι ο Samuel Eto’o. Η μεταγραφή του Γάλλου Nasri γίνεται η τρίτη μεταγραφή παίκτη της Manchester City στην Τουρκιά. Πριν τον Nasri, ίδια πορεία ακολούθησαν οι: Gael Clichy και Fernando.

Η ομάδα του Manchester αποχαιρέτησε τον παίκτη από το site της αναφέροντας τα εξής: «Όλοι στο σύλλογο θέλουν να ευχηθούν στον Samir καλή τύχη στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του και να τον ευχαριστήσουν για αρκετές φανταστικές αναμνήσεις.»

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *