Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το αήττητο της Tottenham συνεχίστηκε

Η Tottenham επιβλήθηκε με 2-1 της Burnley για τη 17η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Sean Dyche πάγωσε το White Hart Lane, αφού προηγήθηκε στο 21′ με τον Barnes. Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς τα «Σπιρούνια» απάντησαν άμεσα με γκολ του Alli στο 27′. Τελικά, έφτασαν στην ανατροπή με το Rose στο 71′. Με τη νίκη αυτή η Tottenham έφτασε τους 33 βαθμούς, μένοντας μόνη πέμπτη στη βαθμολογία. Η Burnley παρέμεινε στη 16η θέση και τους 17 πόντους.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, έχοντας μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Rose βρήκε με ωραία μπαλιά τον Alli, όμως το σουτ του Άγγλου έφυγε ψηλά. Στο 8’ ο Kane βρέθηκε στην περιοχή, με την προσπάθειά του να περνάει άουτ. Η Burnley απάντησε στο 11’. Ο Ward έκλεψε την μπάλα από τον Walker, σέντραρε για τον επερχόμενο Gray, με τον Lloris να αποκρούει ενστικτωδώς. Η Tottenham είχε δοκάρι με τον Alli στο 13’, μετά από σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενουμένων. Η Burnley άνοιξε το σκορ στο 21’. Ο Arfield βρέθηκε στη μικρή περιοχή, έκανε το γύρισμα, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς, επιτρέποντας στον ανενόχλητο Barnes να πετύχει το 0-1. Τα «Σπιρούνια» έφεραν το ματς στα ίσα στο 26’. Ο Walker έκανε όμορφη μπαλιά από τα δεξιά, επιτρέποντας στον Alli να πλασάρει το Heaton για το 1-1. Το σουτ του Dembele στο 36’, πέρασε άουτ. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με ακόμη μια καλύ ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Alli στο 42’ βρήκε με κάθετη πάσα τον Kane, εκείνος μπήκε στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Heaton μπλόκαρε.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την Tottenham να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλώντας πρώτη με το σουτ του Eriksen στο 50’. Ο Δανός απείλησε ξανά στο 54’ με κεφαλιά. Ο Heaton είπε «όχι» στον Eriksen και στο 64’, μετά το καλό σουτ του τελευταίου. Δεύτερο γκολ για τα «Σπιρούνια» στο 71’. Ο νεοεισελθών Sissoko έκανε κούρσα από τον άξονα, έδωσε στο Rose, που με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 2-1. Ο Davies δοκίμασε το πόδι του στο 83’, με την μπάλα να φεύγει ψηλά. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ψάχνουν το τρίτο γκολ, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:


Tottenham: Lloris, Walker, Dier, Vertonghen, Rose (Davies 77’, Wanyama, Dembele (Sissoko 63’), Winks, Alli (Son 73’), Eriksen, Kane

Burnley: Heaton, Lowton, Keane, Mee, Ward, Boyd ( Kightly 83’), Hendrick, Marney (Defour 84’), Arfield, Barnes (Vokes 79’), Gray

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *