Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το αγαπημένο παιδί του Klopp

Aν εξαιρέσει κάποιος τον Coutinho (σσ. και ίσως τον Felix Borja) o Jurgen Klopp ποτέ δεν είχε σε ομάδα του, εν ενεργία superstar παίκτη. Πολλοί ήταν ανερχόμενα αστέρια ή μετέπειτα superstars που δημιούργησε ο ίδιος (βλ. Lewandowski, Hummels, Reus, Kagawa κ.α.) αλλά τα μεγάλα ονόματα πάντα έλειπαν από τις ομάδες του, καθώς ομολογουμένως ήταν κάτι που και ο ίδιος επιθυμούσε.

 

Ωστόσο πολλοί από τους παίκτες που δημιούργησε γίνανε εν τέλει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Λίγοι όμως κατάφεραν να μπουν στην καρδιά του Γερμανού. Ένας από αυτούς ήταν σίγουρα ο Shinji Kagawa με τον Klopp να έχει διηγηθεί μία -πλέον- διάσημη ιστορία με τον Ιάπωνα να κλαίει στον ώμο του πρώην προπονητή του για ώρες.

Ο Klopp ρωτήθηκε λοιπόν για το ποιός είναι ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής που είχε ποτέ, ως παίκτης πάντα. Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη και δεν ξάφνιασε και πολλούς.

«Ο καλύτερος παίκτης που έχω προπονήσει; Μα φυσικά ο Mario Gotze, ήταν απίστευτος» είπε ο Klopp στο Soccer Laduma.

Να θυμίσουμε πως ο 25χρονος Γερμανός χρυσός σκόρερ στον τελικό του μουντιάλ το 2014, ήταν «παιδί» του προπονητή της Liverpool στους Βεστφαλούς, και άφησε την Borussia για χάρη της Bayern, όταν η Βαυαροί, εξαγόρασαν την ρήτρα του συμβολαίου του για 37 εκατομμύρια ευρώ το 2013.

Δεν είναι πάλι λίγες οι φορές που ο Gotze έχει συνδεθεί με μεταγραφικά σενάρια της Liverpool, και ίσως το πρόβλημα που είχε πέρυσι να του στέρησε πιθανή μεταγραφή στον μέντορά του, άλλωστε και οι 2 θα ήθελαν μια εκ νέου συνεργασία, ωστόσο αυτά έως τώρα είναι μόνο φήμες τις οποίες εμείς δεν υιοθετούμε σε καμία περίπτωση.

Πηγή: https://www.liverpool.gr/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *