Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το απόλυτο μηδέν για Crystal Palace

Για μια ακόμη αγωνιστική η Crystal Palace εμφανίστηκε ανίκανη να αντεπεξέλθει στα δεδομένα της Premier League και γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα, με 1-0 από τη Burnley.

Ήρωας για τους «Clarets» ξανά ο Chris Wood, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική και αναδεικνύεται σιγά-σιγά σε «χρυσή» μεταγραφή για την ομάδα του Sean Dyche. Πολύ δύσκολα τα πράγματα πλέον για τον Frank de Boer, καθώς η Palace είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει σκοράρει ούτε μία φορά έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα!

Το ματς

Χρειάστηκε να συμπληρωθούν μόλις τρία λεπτά στο ματς για να έρθει ο Wood, μετά από τραγικό λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Wayne Hennessey για το 1-0. Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των «Clarets» εκμεταλλεύτηκε μια λάθος πάσα προς τα πίσω από τον Chung-Yong Lee για να βρεθεί ανενόχλητος και να ανοίξει το σκορ με σουτ εκτός περιοχής.

Ο πρώην παίκτης της Leeds σκόραρε και στο ντεμπούτο του την προηγουμενη αγωνιστική, δίνοντας στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα στην Tottenham. Η Palace δημιούργησε ορισμένες ευκαιρίες όμως δεν ήταν καλή στο τελείωμα και είδε ένα σουτ του Scott Dann και μια κεφαλιά του Christian Benteke από πλεονεκτική θέση να καταλήγουν εκτός εστίας.

Η ομάδα του De Boer είχε ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος, όπως με τον Jeffrey Schlupp στο 71′ και ορισμένες ακόμη τεράστιες στιγμές στα τελευταία λεπτά με τους Benteke και Dann, οι οποίες ήταν οι λεγόμενες «άχαστες». Εν τέλει το 1-0 διατηρήθηκε ως το φινάλε και η Crystal Palace δεν σκόραρε για μια ακόμη αγωνιστική, παρότι είχε συνολικά 23 σουτ στο ματς.

Ακόμη πιο απογοητευτικό για τους «Eagles» το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική ομάδα στις τέσσερις πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας που δεν έχει πετύχει ούτε ένα τέρμα, ενώ σίγουρα η θέση του Ολλανδού τεχνικού αυτή τη στιγμή κρέμεται από μια κλωστή.

Στην 7η θέση η Burnley πλέον με 7 βαθμούς, προτελευταία η Palace με 0.

Συνθέσεις

Burnley: Heaton (36′ Pope), Tarkowski, Mee, Ward, Lowton, Defour (82′ Westwood), Cork, Brady, Gudmundsson, Wood, Vokes (64′ Barnes)

Crystal Palace: Hennessey, Dann, Fosu-Mensah, Ward, Schlupp, Cabaye, Puncheon, McArthur (81′ Riedewald), Townsend, Lee (65′ Lumeka), Benteke

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *