Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το γκολ του μήνα ο Mkhitaryan

Στη μηνιαία ψηφοφορία των φίλων της United για το καλύτερο γκολ του μήνα, ο Henrikh Mkhitaryan κατέλαβε την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση !

Η θητεία του Αρμένιου μέσου στο Manchester δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς με τον Jose Mourinho να μην το χρησιμοποιεί ιδιαίτερα. Ο Δεκέμβριος όμως υπήρξε αναμφισβήτητα ο μήνας του. Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και σκοράροντας 3 γκολ, «κλείδωσε» τη θέση του στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Οι φίλοι της United είναι τόσο ενθουσιασμένοι από τις επιδόσεις του 27χρονου που ανέδειξαν τα 3 του γκολ (τα μοναδικά τους έως τώρα με την κόκκινη φανέλα) ως τα 3 καλύτερα γκολ της ομάδας για το μήνα Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα στην 3η θέση συναντάμε το 1ο του γκολ, στα πλαίσια της Premier League, κόντρα στην Tottenham, το οποίο συγκέντρωσε 4% των ψήφων.

Στη 2η θέση με 9% είναι το εκπληκτικό του σόλο κόντρα στη Zorya, το οποίο παράλληλα αποτελεί το παρθενικό του γκολ ως «κόκκινος διάβολος».

Την κορυφή δε θα μπορούσε να καταλαμβάνει άλλο, παρά το τέρμα του με την «κλωτσιά του σκορπιού» απέναντι στη Sunderland με 79% των συνολικών ψήφων.

Το τελευταίο μάλιστα, αναδείχθηκε και συνολικά καλύτερο γκολ της Premier για τον ίδιο μήνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *