Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το τηλεοπτικό πανόραμα του 4ου γύρου του FA Cup

Ύστερα από την ολοκλήρωση των πρώτων επαναληπτικών για τον 3ο γύρο του FA Cup, το BBC ανακοίνωσε το πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων του 4ου γύρου.

Ήταν σαφές πως εφόσον η Bolton κατάφερνε να ρίξει στο καναβάτσο την Palace, τότε η αναμέτρησή της με τη City θα μεταδιδόταν τηλεοπτικά, κάτι που θα επέφερε σοβαρά έσοδα για ένα σύλλογο της League One. Όμως η Crystal Palace έφτασε στην ανατροπή και πήρε εκείνη την πρόκριση αφήνοντας τον εαυτό της και τους «πολίτες» εκτός τηλεοπτικών δεκτών.

Βλέπετε, το μεγάλο βρετανικό δίκτυο στηρίζεται στην πολιτική προβολής αγώνων των μικρότερων ομάδων στο κύπελλο. Έτσι και αυτές έχουν ένα σημαντικό για τα μεγέθη τους έσοδο αλλά και το φιλοθεάμων κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ομάδες κι αναμετρήσεις που δε βλέπει κάθε βδομάδα στην Premier. Για αυτό το λόγο, την τηλεοπτική θέση της προαναφερθείσας αναμέτρησης πήρε αυτή της United έναντι στη Wigan. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα υποδεχτούν ομάδα της Championship για 2ο σερί γύρο και το BBC επέλεξε να δώσει συνέχει στο εκπληκτικό σερί της ομάδα της Mourinho. Συγκεκριμένα, το επερχόμενο ματς με τη Wigan θα είναι το 56ο συνεχόμενο τηλεοπτικό ματς της United στα πλαίσια του FA Cup. Aυτό το στατιστικό υποδεικνύει πως η ομάδα του Manchester είναι ίσως η πιο εμπορική ομάδα στο Νησί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων (όλες οι αναγραφόμενες ώρες είναι Ελλάδος) :

 

Παρασκευή 27/1

Derby v Leicester (21:55)

 

Σάββατο 28/1

Liverpool/Plymouth Argyle v Wolverhampton Wanderers (14:30)

Norwich City/Southampton v Arsenal (17:30)

 

Κυριακή 29/1

Millwall v Watford (14:00)

Sutton United v Leeds United (16:00)

Manchester United v Wigan Athletic (18:00)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *