Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Τρίποντο-χρυσάφι» για Sunderland

Με ήρωα τον Patrick van Aanholt, η Sunderland πήρε την 4η φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Watford, και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής.

Οι «Black Cats» κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν, επικράτησαν με 1-0 και θα αντιμετωπίσουν με ανεβασμένη ψυχολογία την United στις 26 του μήνα, ενώ η Watford υποχρεώθηκε στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα της και απομακρύνθηκε αισθητά από την εξάδα.

Το ματς

Η ομάδα του David Moyes είχε αρκετές απουσίες και μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Nordin Amrabat έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, με τον νεαρό Jordan Pickford να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση.

Στο 27′ οι Miguel Britos και Younes Kaboul δεν συνεννοήθηκαν καλά και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν μετά από εκτέλεση φάουλ του Jose Holebas, για να απειλήσει ο Van Aanholt για πρώτη ουσιαστικά φορά για τις Black Cats στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολλανδός πήρε το αίμα του πίσω και άνοιξε το σκορ για την Sunderland, μετά από ενέργεια του Jermain Defoe και αδυναμία της άμυνας να διώξει, γράφοντας το 1-0.

Η ομάδα του Moyes ανέβηκε και απείλησε εκ νέου στο 63′ με τον Victor Anichebe, όπως και δύο λεπτά μετά με εκτέλεση φάουλ του Adnan Januzaj. O Troy Deeney έφτασε κοντά στο γκολ περίπου δέκα λεπτά αργότερα, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ η τελευταία ουσιαστικά μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι ήταν μια όμορφη επέμβαση του Papy Djilobodji, ο οποίος έκοψε μια ωραία ενέργεια του Isaac Success.

Με το τελικό 1-0, η Sunderland ανέβηκε στη 18η θέση με 14 βαθμούς και έχει ένα λιγότερο από την Crystal Palace, θέλοντας να ξεφύγει επιτέλους από τη ζώνη του υποβιβασμού, τη στιγμή που η Watford έπεσε στην 12η με 21 πόντους και απειλείται πλέον ακόμη και από την West Ham, η οποία παραπαίει φέτος.

Συνθέσεις

Sunderland: Pickford, Kone, Djilobodji, Love, Van Aanholt, Denayer, N’Dong, Januzaj, Borini, Defoe, Anichebe

Watford: Gomes, Prodl, Britos, Κaboul, Holebas, Zuniga, Capoue, Behrami, Amrabat, Ighalo, Deeney

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *