Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τρεις κομβικές επιστροφές στη United

Ευχάριστα μαντάτα για τον Jose Mourinho ενόψει του σημαντικού μεγάλου ημιτελικού της United απέναντι στην Celta για το Europa League, καθώς είδε τρεις σημαντικούς παίκτες του να επιστρέφουν και να τίθενται στη διάθεσή του.

Ο λόγος για τους Phil Jones, Chris Smalling και Paul Pogba, οι οποίοι ήταν τραυματίες ως τώρα, ενώ και ο Eric Bailly, που χτύπησε απέναντι στην Swansea, θα είναι κανονικά διαθέσιμος. Οι δύο πρώτοι έχουν να αγωνιστούν από τον Μάρτιο, μιας και τραυματίστηκαν μαζί στην προπόνηση της Εθνικής Αγγλίας, και ο Pogba αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα

«Επέστρεψαν πάνω στην ώρα. Έχουμε δύο σημαντικά ματς σε διάστημα μιας εβδομάδας απέναντι στην Celta. Είναι σημαντικό να τους έχουμε όλους πίσω. Σε σχέση με την Premier League, θεωρώ ότι είναι αρκετά αργά καθώς τον περασμένο μήνα δώσαμε εννέα παιχνίδια, επτά εκ των οποίων στο πρωτάθλημα, και αντιμετωπίζαμε πολλά προβλήματα απουσιών. Εξαιτίας αυτού αναγκάστηκαν ορισμένοι παίκτες να αγωνιστούν 750 και 800 λεπτά, και πληρώσαμε το τίμημα, καθώς παίξαμε με φρέσκες ομάδες», ανέφερε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των «Red Devils».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *