Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τρελά λεφτά για Rooney

Δύο σύλλογοι από την Κίνα ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση για τον Wayne Rooney, ο οποίος πλέον δεν αγωνίζεται ως βασικός στην Manchester United.

Η πρόταση θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι του 2017 και αναμένεται να αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 700.000 λιρών για κάθε βδομάδα που ο έμπειρος επιθετικός θα βρίσκεται στην Κίνα. Κοινώς μιλάμε για περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο που είναι σίγουρα ένα καλό κίνητρο για να αφήσει κάποιος το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, για το κινέζικο πρωτάθλημα. Οι δύο σύλλογοι που ενδιαφέρονται είναι η Guangzhou Evergrande, που είναι και ο πλουσιότερος σύλλογος στην Κίνα, αλλά και η Beijing Guoan.

H Beijing Guoan είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας προσεγγίζοντας τον μάνατζερ του, Paul Stretford, αλλά οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν. Υπενθυμίζουμε ότι στο συμβόλαιο του Rooney απομένουν άλλα δύο χρόνια, ενώ λαμβάνει 300.000 λίρες την εβδομάδα.

Στην Κίνα θα μπορούσε να βρει και έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Carlos Tevez, ο οποίος υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες με την Shanghai Shenhua έναντι 615.000 λιρών την εβδομάδα, ενώ στο ίδιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται και ο Oscar λαμβάνοντας 400.000 λίρες την εβδομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *