Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τριπλός «πονοκέφαλος» για Bilic

Η West Ham συνεχίζει την προετοιμασία της για την μεθαυριανή αναμέτρηση κόντρα στην West Brom, ωστόσο ο Slaven Bilic σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως είναι αβέβαιη η συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν σήμερα.

Συγκεκριμένα, οι Aaron Cresswell, Andy Carroll και Cheikhou Koyate δεν έδωσαν το «παρών» στη σημερινή προπόνηση και η συμμετοχή τους καθίσταται αμφίβολη, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν αύριο, στην τελευταία προπόνηση των Hammers.

Ο Carroll, ο οποίος έχει βάλει πλώρη και για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, παρουσιαζόταν ως σχεδόν σίγουρος για το παιχνίδι, όμως ο Bilic στις δηλώσεις του αποκάλυψε ότι για κανέναν εκ των τριών προαναφερθέντων δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι με βεβαιότητα:

«Ορισμένοι παίκτες δεν προπονήθηκαν, όπως ο Cresswell, o Carroll και ο Koyate, αλλά θα περιμένουμε αύριο να δούμε. Δεν είναι κάτι σημαντικό. Ο Andy αισθάνθηκε κάτι παρόμοιο με εκείνο που είχε νιώσει και απέναντι στην Middlesbrough και ελπίζω να είναι εντάξει το Σάββατο. Είναι η μοναδική εβδομάδα που δεν προπονήθηκε από τότε που επέστρεψε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *