Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Υπέγραψε και ο Carroll στους Swans

Μόλις λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Martin Olsson από την Norwich, η Swansea ανακοίνωσε και άλλη μεταγραφή -ή μάλλον επιστροφή-, εκείνη του Tom Carroll από την Tottenham.

Ο Άγγλος μέσος είχε αγωνιστεί ξανά στους Swans τη σεζόν 2014/15, ως δανεικός, ενώ το ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτησή του δεν έχει γνωστοποιηθεί. Πάντως, το συμβόλαιο που υπέγραψε θα έχει διάρκεια έως το 2020.

Ο Carroll είναι γεννηθείς στις 28 Μαϊου του 1992 και αποτελεί γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών των Spurs. Το 2010 έκανε το μεγάλο βήμα στην πρώτη ομάδα, όπου βρισκόταν μέχρι και σήμερα, έχοντας παρεμβληθεί διαδοχικοί δανεισμοί σε Leyton Orient, Derby County, QPR και φυσικά Swansea.

Φέτος πραγματοποίησε μόλις δύο εμφανίσεις με την ομάδα του Mauricio Pochettino, στο EFL Cup και ήταν σαφές πως δεν είχε θέση στα πλάνα του. Κατά την προηγούμενη θητεία του στο Liberty Stadium, ο 24χρονος είχε πραγματοποιήσει 18 συμμετοχές και πλέον καλείται να βοηθήσει ξανά την ουαλική ομάδα να παραμείνει στην Premier League.

Σημειώνεται πως ο Carroll θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα των Swans το φετινό Γενάρη, μετά τους Olsson και Luciano Narsingh.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *