Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Υπερήφανος για τα «Σφυριά» ο Bilic

Ο Slaven Bilic τόνισε πως η West Ham αξίζει συγχαρητήρια για την εμφάνισή της στο 2-2 με τη Liverpool.

Τα «Σφυριά» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γρήγορο γκολ του Lallana, αλλά γύρισε το παιχνίδι με τέρματα των Payet και Antonio. Ο Origi εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Randolph για να κάνει το 2-2 τρία λεπτά πριν τη λήξη, με την ομάδα του Λονδίνου να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό. Ο Bilic ήταν ευχαριστημένος από τους παίκτες του, οι οποίοι με αυτήν την ισοπαλία βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Για μια ομάδα που ήταν χωρίς νίκη από τον Οκτώβριο, η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα, ειδικά μετά τις ήττες με 5-1 και 4-1 από τις Arsenal και Manchester United, αντίστοιχα. Ο Κροάτης τεχνικός φοβήθηκε τα χειρότερα, όταν δέχτηκαν γκολ από τη Liverpool στα τελευταία λεπτά. Τέλος, υπερασπίστηκε τον τερματοφύλακά του παρά το λάθος του, ενώ εστίασε στις επόμενες αγωνιστικές. Ακολουθούν τα εντός έδρας ματς με Burnley και Hull πριν τα Χριστούγεννα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Bilic: » Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς, αλλά αντιδράσαμε εξαιρετικά. Ήμασταν καλοί με την μπάλα και ήμουν πραγματικά χαρούμενος. Στο δεύτερο ημίχρονο, περιμέναμε τη Liverpool να είναι καλύτεροι, αλλά περίμενα περισσότερα από μας. Δείξαμε ανταγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα, ώστε να πάρουμε έναν πόντο, που είναι σημαντικό επίτευγμα για μας. Όταν χάνεις με 5-1 στην έδρα σου και δέχεσαι ένα γκολ νωρίς στο Anfield, η αυτοπεποίθησή σου πέφτει. Αλλά αντιδράσαμε πολύ καλά και δείξαμε χαρακτήρα και ομαδική δουλειά και στο τέλος πήραμε έναν πραγματικά καλό βαθμό «.

Για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, είπε: » Πρέπει να κερδίσουμε και ελπίζουμε να το κάνουμε και τότε όλα θα αλλάξουν όχι για όλη τη σεζόν, αλλά θα μας βοηθήσει να ανεβούμε στη βαθμολογία. Θα είναι δύσκολο και πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε έτοιμη για την Burnley την Τετάρτη «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *