Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Υπολογίζει στην ποιότητα του Ramirez ο Karanka

Ρόλο κλειδί στη Middlesbrough αναμένεται να έχει το επόμενο διάστημα ο Gaston Ramirez, καθώς έχει πλέον κερδίσει την εμπιστοσύνη του Aitor Karanka.

Πριν λίγο καιρό, υπήρξαν φήμες που ήθελαν τον Ουρουγουανό να αποχωρεί από την «Boro», ωστόσο ο πρόεδρος του συλλόγου Steve Gibson και ο προπονητής Aitot Karanka, του άλλαξαν τη γνώμη. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως με τις πράξεις του έδειξε το πόσο εκτιμά τον παίκτη, γεγονός που τον κράτησε στο Riverside.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Ναι, είχαμε μία συνάντηση, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις σε έναν παίκτη πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα, δεν είναι ο καναπές ενός γραφείου. Είναι όταν παίζει και εγώ του δίνω όλη τη θετική μου ενέργεια. Το κάνω από τότε που ήρθε εδώ. Δεν είναι δύσκολο για εκείνον, επειδή πάντα έλεγα στις συνεντεύξεις τύπου εδώ και στις συναντήσεις μου με εκείνον το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και το ξέρει. Δε χρειάζεται αιτία ή δικαιολογία για να του το πεις. Το ξέρει, επειδή του έχω δείξει πόσο σημαντικός είναι για το σύλλογο, από όταν ήρθε εδώ. Η ομάδα και ο σύλλογος τον βοήθησαν να φτάσει σε αυτό το επίπεδο και τώρα με αυτόν, ξέρουμε ότι έχουμε τρεις-τέσσερις μήνες πραγματικά σημαντικούς μήνες μπροστά μας και ξέρει πως είναι σημαντικός για την ομάδα».

Για το αν ο Ramirez μπορεί να δώσει διαφορετικά πράγματα στην ομάδα, σχολίασε: «Σίγουρα. Μας δίνει πολλά πράγματα με την μπάλα, ποιότητα, στημένες φάσεις και πάθος. Οπότε με εκείνον στο γήπεδο είμαστε καλύτερη ομάδα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *