Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φανέλα βασικού στον Ndidi

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να ντεμπουτάρει ο Wilfried Ndidi στον Σαββατιάτικο αγώνα της Leicester με την Everton για το FA Cup, σύμφωνα με τον Claudio Ranieri.

Πλήρη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και την αγωνιστική κατάσταση του Wilfried Ndidi φαίνεται πως έχει ο Claudio Ranieri. Ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος προχώρησε τη μετεγγραφή του νεαρού αμυντικού χαφ, είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να βοηθήσει σε μικρό χρονικό διάστημα τις «Αλεπούδες».

Για το λόγο αυτό δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ακόμα και το Σάββατο στον κρίσιμο αγώνα με την Everton, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας. Στις δηλώσεις του ο Ranieri εκθείασε τα χαρακτηριστικά του Ndidi και τόνισε τους λόγους για τους οποίους έγινε η μετεγγραφή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλα είναι εντάξει με τις μετρήσεις του. Προπονήθηκε κανονικά, είναι διαθέσιμος για το Σάββατο και όλα πάνε καλά. Σήμερα ήταν η πρώτη του προπόνηση. Ήταν εντάξει και θέλω να δω αύριο και μετά θα αποφασίσω. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με λαμπρό μέλλον. Είναι ψηλός και πηδάει πολύ καλά για τις κεφαλιές, κινείται γρήγορα με τη μπάλα και την καλύπτει πολύ καλά. Τον παρακολουθούσαμε αρκετά και ελπίζουμε ότι θα εντυπωσιάσει γρήγορα τους οπαδούς μας»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *