Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φευγεί ως δανεικός ο Downing

Η Middlesbrough προτίθεται να παραχωρήσει ως δανεικό τον Stewart Downing, καθώς δε λογίζεται ως βασικός από τον Karanka.

Ο 32χρονος εξτρέμ διανύει τη 2η σεζόν του πίσω στο “Riverside”. Παρότι κατά την περασμένη σεζόν υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας της Middlesbrough στην Championship που της εξασφάλισε την απευθείας άνοδο στην Premier, αγωνιζόμενος σε 45/46 αναμετρήσεις και ξεκινώντας στις 40 βασικός, φέτος έχει πέσει εκτός βασικής ενδεκάδας. Ύστερα από 20 αγωνιστικές για την Premier έχει ξεκινήσει στις 11, επιδόσεις που για άλλους παίκτες θα ήταν ικανοποιητικές. Ο πρώην μέσος της Liverpool, όμως έχει υψηλότερες βλέψεις και επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του το 2ο εξάμηνο της σεζόν, ώστε να βρει την αγωνιστική του φόρμα.

Η διοίκηση της Middlesbrough είναι απόλυτα πρόθυμη να ικανοποιήσει το αίτημά του, παρότι δε μιλάμε για έναν παίκτη που βρίσκεται εκτός πλάνων. Αναγνωρίζουν όμως την προσφορά του Downing στην ομάδα (302 συμμετοχές συνολικά). Ο Downing βρίσκεται στο 2ο από τα 4 χρόνια του συμβολαίου του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *