Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φεύγει δανεικός ο O’Halloran

Τέσσερις ομάδες από τη σκωτσέζικη Premier League, μεταξύ των οποίων και η St. Jonhstone, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του επιθετικού των Rangers, Michael O’Halloran, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η Daily Record, ο 26χρονος άσος ενδέχεται να αποχωρήσει μέσα στο μήνα από το Ibrox ως δανεικός, μιας και δεν βρίσκεται πλέον στις βασικές επιλογές του Mark Warburton, με αρκετούς υποψήφιους «μνηστήρες» να ερίζουν για την απόκτησή τους.

Ο O’Halloran αποκτήθηκε πέρυσι το Γενάρη από τους Rangers, όμως τα πράγματα δεν βαίνουν όπως θα επιθυμούσε και μετρά έως τώρα μόλις τρία τέρματα σε 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, το γεγονός ότι η ομάδα του Warburton διαθέτει επίσης στις τάξεις της τους Kenny Miller, Barrie McKay, Joe Dodoo και Joe Garner καθιστά ακόμη πιο δυσχερή τη θέση του 26χρονου εξτρέμ, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς πως δεν έχει καταφέρει να πετύχει ούτε ένα τέρμα τη φετινή σεζόν.

Το σίγουρο είναι, πάντως, πως έχει ακόμη «πέραση» στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα και αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του σύντομα.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *