Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Φεύγει ελεύθερος ο Ozil»

Την απόφαση να αποχωρήσει από την Arsenal το επόμενο καλοκαίρι έχει ήδη λάβει ο Mesut Ozil, σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα.

Όπως υποστηρίζει η Sport Bild, οι συζητήσεις μεταξύ του Γερμανού διεθνούς και της διοίκησης της ομάδας έχουν μείνει στάσιμες από το Φεβρουάριο και δεν υπάρχει τίποτα που να προμηνύει πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να έχει ήδη καταλήξει στην απόφαση να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από τον Ιούλιο, όταν και εκπνέει το τρέχον συμβόλαιό του.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, λοιπόν, φημολογείται πως υπήρξαν διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ozil και Arsenal για νέο βελτιωμένο συμβόλαιο. Όμως, η αβεβαιότητα για τον μέλλον του Arsene Wenger στον πάγκο των «Gunners» οδήγησε την κατάσταση στο «ψυγείο» και από τότε δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη, ενώ οι μήνες περνούν.

Σημειώνεται πως ο Ozil συνδέθηκε μέσα στο καλοκαίρι με τις Barcelona και Paris Saint-Germain, ενώ πρόσφατα έχει δεχθεί έντονη κριτική για τις εμφανίσεις του, οι οποίες δεν θεωρούνται αντιπροσωπευτικές των δυνατοτήτων του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *