Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φεύγει ο Kolarov (;)

Αρκετοί παίκτες της Manchester City βλέπουν τα συμβόλαιά τους να εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι, εκ των οποίων είναι ο Σέρβος μπακ, Alexandar Kolarov.

Ο 31χρονος μπακ είναι ένας εξ’αυτών που δεν τους έχει προσφερθεί ακόμη νέο συμβόλαιο και, με λιγότερους από έξι μήνες να απομένουν στο τρέχον, μπορεί πλέον να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους.

Ο Kolarov λαμβάνει αυτή τη στιγμή περίπου 90.000 λίρες την εβδομάδα στο Etihad, ενώ ο Pep Guariola ακόμη βρίσκεται σε σκέψεις αναφορικά με το αν θα κρατήσει στο ρόστερ του τον Σέρβο μπακ τη νέα σεζόν, ή θα αναζητήσει νέα πρόσωπα.

Πηγές της City αναφέρουν ότι ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί την παραμονή του στο Μάντσεστερ και αναμένει την απόφαση Guardiola, ενώ ήδη έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και η Galatasaray.

Φημολογείται, μάλιστα, πως σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει, ο Καταλανός προπονητής έχει σκοπό να κινηθεί για έναν εκ των Juan Bernat και David Alaba της Bayern για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Να σημειωθεί πως από το 2010, όταν και μετεγγράφηκε στη City από τη Lazio, ο Kolarov μετρά 155 συμμετοχές, ενώ τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 19 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *