Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φινάλε με νίκη για West Ham

Η West Ham ολοκλήρωσε μια άσχημη σεζόν με νίκη, καθώς επικράτησε της Burnley με 2-1 στο Turf Moor, και μάλιστα με ανατροπή.

Οι «Hammers», που στις αρχές της σεζόν «φλέρταραν» με τον υποβιβασμό, κατόρθωσαν τελικά να τερματίσουν στα μέσα της βαθμολογίας, ενώ η Burnley που έμεινε στην κατηγορία, ολοκλήρωσε εν τέλει στη 16η θέση.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν χάσει μόλις πέντε φορές στην έδρα τους φέτος, άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό με σουτ του Sam Vokes που νίκησε τον Adrian για το 1-0. Ωστόσο η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ αφού μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ο Sofiane Feghouli εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Andre Ayew και ισοφάρισε.

Παρότι και οι δύο ομάδες είχαν μέτρια απόδοση στο δεύτερο μέρος, η West Ham ήταν τελικά εκείνη που έφτασε στο δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 72ο λεπτό ο Ayew από δημιουργός έγινε σκόρερ και έστειλε τη μπάλα στο κέντρο της εστίας του Tom Heaton, πραγματοποιώντας την ανατροπή. Οι «Hammers» είχαν ακόμη ορισμένες ευκαιρίες μέχρι το τέλος όμως τίποτα δεν άλλαξε και έτσι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο τελευταίο ματς της σεζόν, με τον Slaven Bilic πάντως να μην έχει ακόμη εξασφαλισμένη την παραμονή του.

Η Burnley, λοιπόν, ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στη 16η θέση με 4ο βαθμούς, ενώ η West Ham πλασαρίστηκε στην 11η με 45.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *