Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φρένο της Stoke στην Everton

Stoke city και Everton αναμετρήθηκαν τα βραδύ της Τετάρτης στο bet 356 stadium και ήρθαν ισόπαλες με σκορ1-1.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και η ισοπαλία ήρθε φυσιολογικά, καθώς η μια ομάδα μπλόκαρε την άλλη. Οι γηπεδούχοι για πρώτη φορά φέτος είχαν τον  Berahino στον πάγκο με τον φορμαρισμένο Crouch να ξεκινάει βασικός το παιχνίδι.

Η ομάδα του Mark Hughes, προηγήθηκε με τον Peter Crouch ο οποίος έφτασε τα 100 γκολ στην Premier League, σημειώνοντας παράλληλα το έκτο του γκολ εναντίον των ζαχαρωτών. Η Everton κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο με τον Seamus Coleman.

To παιχνίδι:

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι αρχίσαν καλυτέρα και προσπάθησαν να πέτυχουν ένα γρήγορο γκολ κάτι που κατάφεραν με τον Peter Crouch στο 7ο λεπτό να γραφεί από κοντά το 1-0. το γκολ πανηγυρίστηκε δεόντως από το κοινό των γηπεδούχων ,καθώς ήταν το 100ο του υψηλοσώμου επιθετικού στο αγγλικό πρωτάθλημα. Οι Potters  συνέχισαν να πιέζουν και στα επόμενα λεπτά, με τον Robles να απομακρύνει τους κινδύνους.Οι φιλοξενούμενοι αφού ανέβασαν σταδιακά την απόδοση τους , στο 37ο λεπτό ισοφάρισαν με τον Coleman. Ο επόπτης στην αρχή σήκωσε τη σημαία για offside αλλά όπως σωστά έδειξε το replay ο διαιτητής το πηρέ πάνω του θεωρώντας ότι ο Lukaku που ήταν εκτεθειμένος δεν συμμετέχει στη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να πέτυχουν νωρίς ένα δεύτερο γκολ με σκοπό να ελέγξουν στο παιχνίδι. Οι παίχτες του Koeman,δοκίμασαν τα αντανακλαστικά του Grant σε πολλές περιπτώσεις με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να αποκρούει τα πάντα. Η Stoke,  από τη μεριά της δεν φοβήθηκε.  Προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους στην άμυνα της Everton πίεσε, και δημιούργησε και εκείνη επικίνδυνες καταστάσεις. Με την συμπλήρωση των 90′, όμως, τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό. Να σημειωθεί, ότι το ντεμπούτο του έκανε για τους γηπεδούχους το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα Sadio Berahino στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού,

Ενδεκαδες:

Stoke: Grant, Bardsley, Shawcross, Martins Indi, Pieters, Whelan, Allen, Afellay, Adam, Arnautovic, Crouch.

Everton: Robles, Holgate, Ashley Williams, Funes Mori, Coleman, Davies, Schneiderlin, Baines, Barkley, Lukaku, Mirallas.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *