Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

(Χ)αμένη ξανά η Liverpool!

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Liverpool έμεινε μακριά από το τρίποντο παρουσιάζοντας έλλειψη συγκέντρωσης,φαντασίας και υπομονής και αδυνατώντας να εκμεταλλευτεί την ονειρική αρχή του πρώτου ημιχρόνου μένοντας τελικά στο 2-2 απέναντι στην αξιόμαχη West Ham.

Ένα πρώτο ημίχρονο που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς μετατράπηκε σε φιάσκο.Η Liverpool προηγήθηκε με 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό μετά από εξαιρετικό τελείωμα του Lallana στη πάσα του Mane και οι προϋποθέσεις για ένα εύκολο απόγευμα έμοιαζαν να υπάρχουν.Όμως μετά το 15ο λεπτό,οι «Κόκκινοι» κατέβασαν ρυθμούς αδικαιολόγητα και στο 28ο λεπτό από άσκοπο φάουλ του Lallana και μετά από κακή τοποθέτηση του Karius,ο Payet με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε. Σαν να μην έφθανε αυτό μια λάθος κεφάλια προς τα πίσω έπιασε απροετοίμαστο το Matip,o Antonio βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε τον Karius για το 1-2.Η Liverpool δικαίως κατά τη γνώμη μας ζήτησε πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου καθώς ο Payet φάνηκε να σπρώχνει τον Lallana προτού η μπάλα καταλήξει κόρνερ αλλά ο Clattenberg έδειξε κόρνερ. Ημίχρονο 1-2 λοιπόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Origi αμέσως άνοιξε το χριστουγεννιάτικο δώρο του Randolph και ισοφάρισε σε 2-2 και ακολούθησαν 7-8′ πίεσης με μια πολύ καλή στιγμή του Wijnaldum να καταλήγει άουτ.Η West Ham έπειτα πάγωσε κάπως το ρυθμό, η Liverpool δεν είχε υπομονή σε πολλές στιγμές αλλά αντίθετα βιαζόταν. Δύο ακόμη στιγμές του Wijnaldum Δεν βρήκε η στόχο και σε ένα δεύτερο ημίχρονο που δεν απειλήθηκε στο ελάχιστο η ομάδα μας έμεινε για δεύτερο συνεχές ματς χωρίς νίκη. Πλέον την Τετάρτη στο Riverside κόντρα στη Middlebrough καλούμαστε να συνέλθουμε άμεσα επιστρέφοντας στις νίκες.YNWA!

Πηγή: liverpool.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *