Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Χαμός με Adrien Silva για… 14 δευτερόλεπτα!

Ο χαμός με τη μεταγραφή του Adrien Silva στη Leicester την τελευταία ημέρα των μεταγραφών συνεχίζεται, αφού όπως φαίνεται μερικά δευτερόλεπτα ίσως είναι ικανά να χαλάσουν το deal!

Όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ του Sky Sports, η μεταγραφή του Πορτογάλου μέσου στους «Foxes» δεν έχει ακόμη επικυρωθεί και βρίσκεται σε κίνδυνο, αφού τα απαραίτητα έγγραφα έφτασαν στο ηλεκτρονικό σύστημα της FIFA με… 14 δευτερόλεπτα καθυστέρηση! Τα χαρτιά έφτασαν από την Sporting Lisbon στο Λέστερ με μεγάλη καθυστέρηση με αποτέλεσμα όλοι να τρέχουν τελευταία στιγμή προκειμένου να προλάβουν τη διορία.

Μάλιστα, η FIFA είχε χορηγήσει στη Leicester μια επιπλέον ώρα διορία, προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της διαδικασίας. Αυτή τη στιγμή και οι «Foxes» και η Sporting προσπαθούν να λύσουν το ζήτημα που προέκυψε, ενώ αν τελικά γίνει πραγματικότητα το χειρότερο σενάριο, τότε ο Silva θα επιστρέψει στην πορτογαλική ομάδα.

Να σημειωθεί ότι μέχρι την τελευταία στιγμή κράτησε και το σίριαλ της μετακίνησης του Danny Drinkwater στην Chelsea, ωστόσο οι «μπλε» πρόλαβαν να δηλώσουν έστω και στο…παρά πέντε τον Άγγλο μέσο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *