Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Χολωμένος με το διαιτητή ο Allardyce

Εκνευρισμένος με την απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ομάδας του, εμφανίστηκε ο Άγγλος τεχνικός της Crystal Palace.

Ο Lukasz Fabianski φάνηκε να ανατρέπει τον Christian Benteke, με το διαιτητή Paul Tierney να μην υποδεικνύει κάτι. Το σκόρ ήταν 1-1 μέχρι εκείνη τη στιγμή, με το Rangel να πετυχαίνει το γκολ της νίκης για τη Swansea στο τέλος του ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Sam Allardyce: «Ήταν καθαρό πέναλτι στο Benteke. Ήταν ντροπιαστικό που δε δόθηκε. Ο Paul είναι πολύ νέος για την Premier League και δεν έδωσε μια σημαντική απόφαση με το σωστό τρόπο, δυστυχώς για μας. Ήταν σε ένα σημείο του παιχνιδιού όπου δυσκολευόμασταν και κάτι τέτοιο θα μας ανέβαζε και τότε ίσως να βλέπατε διαφορετικό αποτέλεσμα».

Για τη διαχείριση που κάνει στην ομάδα του ανέφερε: «Είχαμε το Wilfried που πέτυχε ένα φανταστικό γκολ, αλλά όταν χρειάστηκε να το διαφυλάξουμε, δεν το κάναμε και τους αφήσαμε να κλέψουν τη νίκη. Είτε αισθανόμαστε κουρασμένοι, είτε όχι οφείλουμε να δείχνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια από τη σημερινή. Αλλάξαμε το σύστημα λίγο, επειδή δεν μπορούσα να βλέπω τους παίκτες μου να ψάχνουν μόνο το Benteke. Έπρεπε να τους ρωτήσω στο ημίχρονο, ποιος τους είπε να το κάνουν αυτό. Αν πρόκειται να κάνεις κάτι τέτοιο, κάνε το όπως η Swansea με το Llorente. Ίσως διάλεξα λάθος ομάδα και έπρεπε να κάνω περισσότερες αλλαγές. Κοιτώντας πίσω τώρα, έπρεπε να αλλάξω τέσσερις ή πέντε και να βάλω πιο φρέσκα πόδια. Ίσως τότε να παίρναμε το αποτέλεσμα. Παίρνω ένα μέρος της ευθύνης, αλλά είμαι λίγο καιρό εδώ, για να ξέρω τις ικανότητες των παικτών, αλλά πρόκειται να τα μάθω γρήγορα».

Τέλος για τις απώλειες παικτών εν όψει Copa Africa, είπε: «Δε θα είναι μόνο ο Zaha, αλλά και ο Sako. Από την πλευρά μας θεωρώ πως πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό. Οπότε θα βγούμε στην αγορά και είτε με μεταγραφή είτε με δανεισμό, θα καλύψουμε αυτά τα κενά. Οπότε ό,τι και να πω τώρα, χρειαζόμαστε αναμφίβολα ένα ή δύο νέα πρόσωπα, προκειμένου η Crystal Palace να πάρει τα αποτέλεσμα που θέλει».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *