Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Χωρίς πρόβλημα και με «10» η Chelsea

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Chelsea κόντρα στην Peterborough την οποία και κέρδισε με 4-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του FA Cup.

Η Chelsea θα μπει σε λίγες μέρες στην κληρωτίδα για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου, χάρη στα γκολ των Pedro στο 18′ και το 75′, ενώ στους σκόρερ έβαλαν το όνομα τους επίσης οι Batchuayi στο 43′ και Willian στο 52′, με τον Nichols να βάζει το γκολ της τιμής στο 70′.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Chelsea να αποκτά από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα και να προσπαθεί να απειλήσει για ένα γρήγορο γκολ. Αυτό δεν άργησε να έρθει μιας και στο 18′ ο Pedro χρίστηκε σκόρερ μετά το «ριμπάουντ» που πήρε από τα πολλά σουτ των συμπαικτών του και τις αποκρούσεις του McGhee.

Ο Ισπανός θα μπορούσε να διπλασιάσει νωρίτερα τα τέρματα του όταν ο Loftus Cheek έβγαλε όμορφη ασίστ για τον ίδιο, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Λίγο αργότερα ήταν η ώρα του Batschuayi να χριστεί σκόρερ. Ο Ivanovic κινήθηκε από δεξιά, έκανε πολύ όμορφη κούρσα και με σέντρα βρήκε τον Βέλγο ο οποίος από κοντά έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο μπήκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Chelsea να είναι και πάλι με το πόδι κολλημένο στο γκάζι και στο 52′ ο Willian πέτυχε το τρίτο γκολ των «Μπλε» όταν βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και από κοντά «πυροβόλησε» τον McGhee.

Λίγο αργότερα οι Λονδρέζοι έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν αρχηγός, John Terry, στην πρώτη του εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Angol. Η κόκκινη βέβαια δεν άλλαξε την ταχύτητα της Chelsea, η οποία όμως δέχθηκε το γκολ στο 71′ όταν ο Nichols συνεργάστηκε άψογα με τον Smith και έκανε το 3-1.

Το τελικό 4-1 πέτυχε ο Pedro τέσσερα λεπτά αργότερα με ωραίο φαλτσαριστό σουτ, έπειτα από συνεργασία με τον Batschuayi, με τους δύο παίκτες να ανεβάζουν κι άλλο τις μετοχές τους στα μάτια του Antonio Conte.

Ενδεκάδες

Chelsea: Begovic, Zouma, Terry, Cahill, Ivanovic, Fabregas, Chalobah, Loftus-Cheek, Pedro, Batshuayi, Willian.

Peterborough: McGee, Smith, Hughes, Bostwick, Tafazolli, Edwards, Forrester, Angol, Maddison, Lopes, Nichols.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *