Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ψάχνει τον αντι-Mane ο Klopp (POLL)

Τον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Sadio Mane σκέφτεται ο Jurgen Klopp με δεδομένη την απουσία του εξτρέμ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Άσχημα ήταν τα νέα από το ιατρικό επιτελείο της Liverpool με τον Sadio Mane να μένει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, κάτι που δημιουργεί πονοκέφαλο στον Jurgen Klopp ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών.

Μία από τις σκέψεις που κάνει ο Jurgen Klopp είναι να χρησιμοποιήσει τον Divock Origi στο δεξί άκρο της επίθεσης. Μία κίνηση που εν πολλοίς δεν θα διαφοροποιήσει το αρχικό σχήμα των «Κόκκινων» με τον Coutinho να αγωνίζεται στα αριστερά και τον Firmino στην κορυφή της επίθεσης.

Μία δεύτερη σκέψη είναι να χρησιμοποιηθεί δεξιά ο Coutinho, μιας και ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται σε αυτή τη θέση με την εθνική του ομάδα πραγματοποιώντας αρκετά καλές εμφανίσεις.

Η τρίτη σκέψη που γίνεται από τον Γερμανό είναι να αγωνιστεί στα δεξιά ο James Milner, σε μία θέση που γνωρίζει πολύ καλά, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Alberto Moreno, με τον έμπειρο Άγγλο βέβαια να έχει αρκετό καιρό να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση.

Μία σκέψη που γίνεται επίσης είναι να χρησιμοποιηθεί σαν δεξί εξτρέμ ο Daniel Sturridge, θέση που γνωρίζει και αυτός καλά, αλλά είναι άγνωστο το κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί λόγω των συχνών τραυματισμών.

Μία τελευταία σκέψη που έχει κάνει ο Klopp αλλά συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες είναι να δοθεί χρόνος στον νεαρό Trent Alexander Arnold.

Μπείτε στη μεγάλη ψηφοφορία του englishfootball.gr και πείτε μας και εσείς τη γνώμη σας αναφορικά με τον παίκτη που θα πρέπει να διαλέξει ο Jurgen Klopp για τη θέση που αφήνει ο Sadio Mane.

Ποιος είναι ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Mane;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *